FRAGTFRI LEVERING

ved ordrer over 300,- kr.

HURTIG LEVERING

Vi bestræber os på at sende din bestilling samme dag

KUNDESERVICE

Alle hverdage kl. 8.30 - 15.30
Tlf. 7551 4499

Alt i dekorationsmaterialer til børn og voksne...

Her på Dekohuset.dk kan du meget nemt og bekvemt handle alt indenfor dekorationsartikler. Og det bedste af det hele er vel, at du får dine varer bragt lige til døren… Fælles for alle vores varer er en høj kvalitet til en fornuftig pris.

Dekohusets produkter...

Vi har et stort udvalg indenfor dekorationsartikler til børn og voksnes kreative hobbyer. Bl.a.  færdige sæt til børn, hvor alt materialet ligger pakket og klar til færdige farverige ting. Småartikler til dekoration af æsker, poser, kort, kuverter og mange andre ting. Maling til glas-, porcelæn,- og tekstilartikler. Og redskaber til at klippe, klistre, tegne og dekorere med.     

Udover selvfølgelig vores dekorationsprodukter til hobby, har vi også et stort udvalg af færdige wallstickers til alle hustets rum. Wallstickerne designer og producerer vi selv og der er mange muligheder for at sammensætte de helt rigtige wallstickers i forskellige størrelser og farver.

Vi er altid klar til og hjælpe…                                 

I Dekohuset sætter vi vores kundeservice højt og ser frem til at betjene dig. Vi sidder altid klar til og hjælpe dig hvis du skulle have spørgsmål.


Mange hilsner og på gensyn

Mette og David Lautrup
Indehavere, Dekohuset.dk

Dekohuset.dk ejes af Lautrup Gruppen I/S - Vestervang 30 - 6000 Kolding - CVR. 3197 6952